Magma Projects tilbyr Prosjekt Ledelse som hjelper selskaper i å gjennomføre suksessfulle og intern ledete prosjekter som leverer resultater.
Hjem Selskap Prosjekter Metode Industrier


Magma Projects AS
Elvegata 13
4614 Kristiansand S
Norway

Tel: +47 92 446600
Fax: +47 983 72 690
geir@magmaprojects.com
Våre ansatte

Hva skiller oss fra andre prosjektledere innen endringsledelse?     

Vi holder oss til det vi kan best. Vårt mål er å hjelpe din organisasjon i å identifisere og levere resultater som du ikke trodde ville være mulig med dagens ressurser. Vi vil jobbe i tett samarbeid med dine ansatte på gulvet, dine funksjonærer og ledere, for å sørge for riktig bruk av kompetanse og på identifisering av forbedringsområder. Vi vil jobbe sammen med deg gjennom de mest utfordrene fasene av endringsprosjektet helt til resultatene er levert - vi vil til og med dele risikoen med deg. Våre prosjektledere er noen av de beste i denne bransjen, og det vil være disse, og ikke et uerfarent team, som jobber sammen med deg.construction_03

Våre ansatte                                                                  Våre prosjektledere har svært ulik bakgrunn, alle med bred erfaring og solid historikk på resultatoppnåelse.  Vi ønsker ansatte med solide personlige egenskaper, en systematisk tilnærming og evnen til å jobbe effektivt med mennesker på alle nivåer i en organisasjon.

Ansatte i Magma Projects har stor bredde i sin utdannelse, kulturelle og geografisk bakgrunn.  Deres individuelle erfaringer fremmer kreativitet og innovasjon, og bidrar til våre kunders og Magma Projects' suksess. Det som gjør oss sterke som selskap, er systematisk bruk av gjennomprøvde og anerkjente prosjektledelses-verktøy, pålitelige ansatte og sterkt, proaktiv lederskap.

 
Copyright ©2007 Magma Projects AS - All rights reserved